Blog

Geen categorie

Vacature voor Opleiding Coördinator (ZZP)

 

Parttime Opleiding Coördinator (op ZZP-basis)

Wie zijn wij?

De Stichting CTTO Amsterdam (Centrum voor Transculturele Trainingen en Opleidingen Amsterdam) is een aanbieder van opleidingen en trainingen op het gebied van transcultureel systemisch werken.

Het CTTO wordt vormgegeven door een zeer kundige staf van erkende docenten en gespecialiseerde gastdocenten. De opleidingen worden gegeven in ons eigen instituut: het Marjon Arends Instituut, gesitueerd in een woonwijk in Amsterdam-Noord.

Ook zijn wij een denktank, methodiekontwikkelaar en community ten behoeve van pluriforme hulpverlening. Wij onderscheiden ons door onze expliciete aandacht en waardering voor verschillen vanuit antropologische visie. 

 Functieomschrijving:

 Als Opleiding Coördinator ben jij het aanspreekpunt voor nieuwe studenten, hoofd- en gastdocenten en beroepsverenigingen. Je onderhoudt de eerste contacten met cursisten, geeft (telefonisch) informatie over de opleiding en organiseert de kennismakingsavonden. Je werkt samen met de hoofdopleider en houdt overzicht over de hele opleiding.

Aan het begin van de opleiding maak jij een datavoorstel voor de opleiding en bestel jij tijdig de draaiboeken. Je bent ook verantwoordelijk voor het bijhouden en aanleveren van up to date informatie over de opleiding i.v.m. PR. Aan het eind van de opleiding organiseer jij in samenwerking met de officemanager en hoofdopleider de diplomering. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bijhouden en tijdig aanvragen van de accreditaties.

Je werkt nauw samen met de hoofdopleider en rapporteert aan de algemene coördinator van de opleidingen. Een groot deel van de werkzaamheden kunnen online uitgevoerd worden.

 

Wie ben jij/Wat kun jij?

  • Je hebt aantoonbaar een HBO/ VWO werk- en denkniveau
  • Je hebt werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Ervaring en affiniteit met het therapeutisch systemisch werken is een sterke pre
  • Je kunt goed luisteren en vragen beantwoorden
  • Je bent organisatorisch sterk en gestructureerd
  • Je bent oplettend, accuraat, stressbestendig en behulpzaam
  • Je anticipeert op de behoeften van de docenten en cursisten
  • Je bent betrokken, proactief en je neemt verantwoordelijkheid
  • Als Opleiding Coördinator ben je je bewust van je ambassadeurschap van het CTTO

Wat bieden wij?

Een baan in een dynamische organisatie met een informele & collegiale werksfeer in Amsterdam. De uren zijn flexibel met piekmomenten gedurende het jaar. Het salaris is in overleg op ZZP-basis.

 Ben jij geïnteresseerd?

Stuur dan je motivatie en CV t.a.v. Fariba Rhmaty fariba.rhmaty@xs4all.nl en Erick Filemon erickfilemon12@gmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.