Blog

Geen categorie

E-magazine Route naar NVRG geregistreerd systeemtherapeut / systeemtherapeutisch werker

De NVRG kent twee registraties: systeemtherapeut en systeemtherapeutisch werker. Ben jij van plan de opleiding tot systeemtherapeut of systeemtherapeutisch werker te doen en heb je interesse om lid te worden van de NVRG? Dat kan al tijdens de opleiding of na afloop. In de e-magazines hieronder lees je alles over de route tot systeemtherapeut en systeemtherapeutisch werker.

In de e-magazine ‘Route tot systeemtherapeut’ en ‘Route tot Systeemtherapeutisch werker’ lees je hoe de opleidingstrajecten eruit zien en waar je rekening mee moet houden als je lid wilt worden van de NVRG, nu of op een later moment. De exacte voorwaarden staan in het Opleidingsreglement. De e-magazines zijn een toelichting op het Opleidingsreglement.

Kijk voor meer info over de route voor systeemtherapeutisch werker op: https://nvrg.maglr.com/route-naar-systeemtherapeutisch-werker/route-naar-systeemtherapeutisch-werker

Kijk voor meer info over de route voor systeemtherapeut: https://nvrg.maglr.com/route-naar-systeemtherapeut/route-naar-systeemtherapeut

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *