Blog

Geen categorie

Nieuw(e) Logo/Huisstijl!

Het afgelopen jaar is er achter de schermen veel gebeurd bij het CTTO. Na een nieuwe naam, een nieuw bestuur en een nieuwe (supervisoren) opleiding, kon de huisstijl niet achterblijven. Tijdens een denktank bijeenkomst is er enthousiast gebrainstormd over beelden die passen bij het CTTO. Het Quilt/lappendeken was een beeld die de meerderheid aangreep. Alle vakjes zijn anders, maar er is wel overlap. Zeker niet perfect, er hangt wel eens een draadje los, maar toch verbonden. Een werkgroepje, bestaande uit Nel Jessurun, Barbara Stremmelaar, Mostafa Hamdoune en Roxane Warring hebben samen met een ontwerper nagedacht over hoe de ideeën tot een logo gevormd konden worden. Voor de kleuren is dicht gebleven bij wat er al gekozen was aan kleuren voor de website. Onze folders, inschrijfformulieren, diploma’s etc. zijn ook opgefrist en kunnen weer met trots gedeeld worden. We horen graag je mening!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *